miércoles, 3 de marzo de 2010

Ara resulta que era "un eixemple"

Clar, clar, un eixemple, sí, com no ho haviem entés així? És que sóm molt retorsuts els joves, que entenem el que volem, ai, ai.
Però el que pareix és que la CEOE sòlament ens posava un eixemple per a que ho entenguerem bé, no? i el que lis ha passat ÉS QUE HO HEM ENTÉS PERFECTAMENT!!! i no anem a consentir-ho!

I damunt diu que el que han de tindre els sindicats és "altura de miras". Poca vergonya és el que tens per a fer el que fas, Sr. Díaz Ferrán, en les teues empreses i anar donant consells a la resta!

Animalico.

3 comentarios:

  1. L'exemple francès del que parla la patronal es refereix a un contracte d'aprenentatge, on els joves que no han tingut èxit en cap dels seus estudis aprenen un ofici, amb compromís per part de l'empresari d'ensenyar-los. Ací la CEOE se n'oblida d'això i pretén que els joves que pertanyen a una de les generacions més preparades tinguen les condicions de treball dels becaris fins als 30, independentment de la qualificació que tinguen, això sí, traient-los el suc i ocupant llocs de treball de plena producció.

    A veure si la tan cacarejada reforma laboral que demana la dreta ha de convertir-se en una reforma empresarial. I es que si els empresaris espanyols demanen que les condicions i els drets laborals minven per a poder competir amb els països emergents, Xina inclosa, haurem de esperar que els joves empresaris de 30 anys desplacen aquestos animals prehistòrics.

    ResponderEliminar
  2. Jo no trobe la diferencia entre este contracte i el que li fan a un inmigrant sense papers o el que tenia mon pare fa 50 anys (postguerra).

    Será veritat que estem al segle XXI??????

    ResponderEliminar