martes, 2 de marzo de 2010

Per un ERE en la CEOE...

Aquest és el grup de Facebook que jo defenc després de llegir les darreres opinions dels "jefasos" de la patronal.
Es veu que amb eixos líders tan sabuts i tan rics, que duen a les seves pròpies empreses a la catàstrofe i als que no lis tremolen les mans a l'hora de signar els acomiadaments dels treballadors, la CEOE no en té prou i proposa una altra manera de retallar els drets socials i laborals que tants anys i tants esforços ha costat i costa, a hores d'ara.

Quina poca vergonya!! tornen a fer als joves responsables de la falta d'oportunitats. Qué vol dir que ara s'inventen un nou contracte sense protecció social?

La "classe" empresarial espanyola ha de fer una reflexió ben gran i fixar-se més en el "xicotet" empresari, en l'autònom, en el comerciant, que són qui espenten a diari l'economia, i deixar de valorar les bones iniciatives segons els milions que s'enduen a casa seva; per a eixir de la situació econòmica mundial tothom hem de dónar un colp de mà, sobretot vostés, senyors grans empresaris, dónen un colp de mà i no un colp de peu.

http://www.elpais.com/articulo/economia/CEOE/propone/nuevo/contrato/precario/jovenes/elpepueco/20100302elpepueco_9/Tes

2 comentarios:

  1. El que li passa al de a CEOE és que els seus fills no van a necessitar buscar feina, ja saven que sent fills de papá el seu contracte no será per 600 sinò per 6000... i sense tindre que presentar curriculum.

    ResponderEliminar
  2. Uy un ERE en la patronal... calla, calla que seguro que acabamos pagando dinero al empresario para que no cierre, porqué no mejor un ERE en la banca? por ahí hay muchos que no asumen responsabilidades y persiguen al pequeño empresario por su falta de liquidez.

    ResponderEliminar