jueves, 4 de noviembre de 2010

ESPORT A L'AIRE LLIURE


Que Picanya té una ampla xarxa de carril bici ningú ho dubta.
Som el poble de la comarca amb més kilòmetres de carril bici, una llàstima que els pobles del costat no hagen continuant en el seu territori ampliant la xarxa.
Ara, amb aquest oratge, que encara no fa massa fred podem fer esport a l'aire lliure be passejant, corrent o anant en bicicleta, ja que, que hi ha millor que compartir espais?

3 comentarios:

  1. Picanya 15 ansy fent carrils bici - Valencia 1 any.

    RITA a vore si t'assabentes !!!!

    ResponderEliminar
  2. És cert Picanya té una bona xarxa de carril bici. Jo crec que es pot millorar, en alguns llocs creua paral·lelament als passos zebra de vianants. Per això alguns usuaris de bicis creuen a tota velocitat els carrers. Posant i posant-se en perill. Com és evident circulen molt més de presa que els vianants i els conductors dels cotxes no poden preveure amb la suficient antelació que van a creuar-se en la seua trajectòria. Al carril bici de l'AVE ho han corregit fàcilment pintant al carril un cedisca el pas per les bicicletes. Crec que seria oportú estudiar-ho, per tal d'evitar accidents. Molts ciclistes es creuen que son vianants, ja que circulen per voreres, en contra de direcció...

    ResponderEliminar
  3. Les voreres pintades de verd o roig, són carrils-bici?
    Per cert. Costa molt unficar el color?

    ResponderEliminar