sábado, 12 de marzo de 2011

ELS DIES DE LES DONES A PICANYA


El huit de març és un dia de festa i de reivindicació per la igualtat efectiva entre hòmens i dones en tots els àmbits. A Picanya sempre hem apostat per celebrar este dia tenint en compte que els avanços en igualtat només s'aconseguixen aprofundint i treballant els valors que possibiliten este canvi en les persones.

A Picanya han sigut molts els esdeveniments que enguany 2011, comptant amb la participació més àmplia, ens han recordat els avanços realitzats, així com ens han permés reflexionar sobre el camí que ens queda per recórrer per a aconseguir l'objectiu de la igualtat plena entre els gèneres.

A més del tradicional Recreo Cross, anem ja per la XXI edició, s'han realitzat xarrades de formació, tant en la Casa de la Cultura com en els distints centres educatius, a fi de fomentar inquietuds i valors. També s'ha representat l'obra de teatre: “Una jornada particular” i s'ha projectat la pel·lícula: “Una paraula teua”. A més, es va fer la presentació del llibre:”El temps mentrestant”, de l'escriptora picanyera, Carmen Amoraga, amb la que va quedar finalista en el Premi Planeta d’enguany, i que va comptar amb la presència de la també escriptora valenciana, Carmen Alborch (les dos amb Rosi González apareixen en la foto el dia de l'acte). Així, durant tots els esdeveniments realitzats, entre els dies 1 i 11 de març, la participació ha sigut massiva, com sempre. Moltes persones han col·laborat en la seua organització tant a nivell individual com a col·lectiu, com ha sigut el cas de les Ames de Casa Tyrius. Gràcies a totes i a tots.

No hay comentarios:

Publicar un comentario