martes, 10 de mayo de 2011

AUNQUE SEA PLAGIANDO, EL PP DA LA RAZÓN A LOS SOCIALISTAS


El Sr. Blasco, Conseller de Solidaridad y Ciudadanía, metido en campaña, nos ha introducido en el túnel del tiempo. Ha prometido una campaña idéntica a la que se hace en Picanya desde hace casi 20 años, así promete plantar un árbol por cada niña o niño que nazca en la Comunidad Valenciana. En Picanya la campaña se llama, desde entonces: “Créixer junts millor”, no sabemos como la bautizará el PP.

Lo que si sabemos es que cuando se implantó llovieron las críticas desde la derecha de aquí. Decían que no les gustaban los árboles en nuestras calles, y aún, hoy en día, cuando se ponen nostálgicos, dicen que lo mejor será arrancarlos. El Conseller Blasco, para no desairar a los suyos, no ha precisado dónde se plantarán los árboles de su oferta electoral. No ha dicho si lo harán en la terraza de su casa en forma de bonsáis, si en los jardines del Hospital prometido y no construido en Haití, o en el balcón del pisito de cualquier “oenegé” afín de las que él subvenciona. A ideas aunque sean copiadas o de cochero no les gana nadie. Pero sea donde sea, a las derechas recalcitrantes de Picanya no les gustará. Mira que copiarle una idea a los socialistas del pueblo. Rafa, les has dejado en evidencia.

18 comentarios:

  1. I ara que farà el PP de Picanya? aplaudirà la idea? o insistiran en llevar els arbres dels carrers?

    ResponderEliminar
  2. I com la majoria de les coses que prometen, res de res. Per cert, he vist les fotos de campanya dels candidats del PP que pengen de les faroles de València. Per fer un tractat de màrqueting polític.

    Em centraré en la de la perpètua alcaldessa, que promet l'eterna joventut des de les onejants banderoles. L'essència subliminar de l'afirmació es tan evident: han emprat una foto de quan encara no era alcaldessa, més de vint anys i damunt retocada en el photoshop. L'artista també ha ficat de la seua collita. Resultat, el temps no passa. El cas de Camps és ben distint, el deixaré per altre comentari. Però aparèixer al tapís de flors de la "geperudeta" no em sembla res be.

    ResponderEliminar
  3. como se nota que estamos en campaña... a ver que tiene que ver construir un hospital en Haití con plantar árboles... aplíquense el cuento, que son los primeros que se han dedicado a plantar árboles por el pueblo manteniendo una biblioteca más que mediocre y obsoleta durante años, y señores no estamos en Haití, estamos en Picanya, Valencia, Espanya, Europa.... no hace falta que diga más

    dejen de tergiversar y manipular

    ResponderEliminar
  4. La referencia a Haití se ve que está relacionada con el currículum del Conseller. Ya que el Sr. Blasco prometió un Hospital en ese país, y después nada de nada. Hemeroteca pura y dura. Supongo, además, que la ironía a aplicar es que a los árboles anunciados por el PP les pasará lo mismo que al Hospital del país antillano. Cero por cero y mellevo una, o dos. El PP de Picanya no tiene sentido del humor, aunque estemos en campaña.

    ResponderEliminar
  5. Un fallada en el sistema blogger ens ha deixat dos dies amb un accés públic mal configurat, com heu pogut comprovar, arribant-se a perdre els comentaris publicats des del dia 11 de maig. Hem publicat, amb data de hui, tots els que se'ns havien comunicat com a administradors. Demanem disculpes per esta fallada completament aliena a la nostra voluntat. .

    ResponderEliminar
  6. El PP sempre arriva 10 anys tard a la societat.

    Espavileu señors de la dreta que la societat vol llibertat, laicisme i honradessa.

    ResponderEliminar
  7. ¿Cuando el PSOE DE PICANYA va a realizar un mitin en Picanya?

    ResponderEliminar
  8. ¿Las derechas recalcitrantes no se pronuncian? Están pillados.

    ResponderEliminar
  9. la lista del PP es para unas elecciones municipales o para la iglesia? no son todos de la cofradía? y que piensan éstos de que vaya un protestante en la lista? arderán en el infierno!

    ResponderEliminar
  10. Hay que reconocerle al Coseller Blasco que todavía le queda un rincón de corazon a la izquierda.

    ResponderEliminar
  11. El corazón a la izquierda, como dice el dicho, y la cartera a la derecha. Para una persona que, como Pío Moa, empezó en el FRAP. Aunque este parece que sabe aprovechar mas los arrimes. 20 años de Conseller completando el ciclo, pasando por el PSOE y ahora el PP. ¿Cómo Valencia no iba a aprovechar a un político así? La realidad supera a la ficción.

    ResponderEliminar
  12. Jo no sé perquè es claveu tant en el Conseller Blasco. Lo que ha fet ha sigut lo de sempre, una l'arreplegue d'ací, altra d'alla..., i entre totes ja tinc un ventall. Lo que ha fet sempre per surar!

    Per cert, quina delícia, lo de hui del míting de la plaça de bous, tota plena d'immigrants. Vejau la diferència en el PP de Catalunya, allí els rebutgen, ací els conviden als mítings. Tot siga que passe com en l'última campanya, que una associació d'immigrants de Castelló es queixà perquè no havien cobrat els diners promesos. Són poques les pel·licules en les que els extres es conformen amb l'entrepà només, per això ara ho fan amb ordinador. I açò ve, perquè el senyor conseller de solidaritat i ciutadania, té molta maneta per fer moviments de masses.

    ResponderEliminar
  13. Compromís tb es queixaba no se si de llevar els arbres d'un carrer o de ficar-los. Si al final, va a ser el mateix el PP que compromís!

    ResponderEliminar
  14. Al menys agranaren els carrers,pareix que ja no queda ni pressupost ni per agranar. Es nota que este anonim que fa tots els comentaris curts va sempre en cotxe i xafa poc el carrer, viu en la seua torre de márfil y només diu que bobades.

    ResponderEliminar
  15. Als que diuen bobades, els diuen bobos.

    ResponderEliminar
  16. Ya he contestado a lo de barrer las calles en el texto: 22 de mayo elecciones municipales. Por lo que no me voy a extender. Por favor, un ruego, se puede defender una postura argumentando, sin faltar.

    ResponderEliminar
  17. Parlem del pagament conjunt que l'il•lustre Sr. Blasco vol introduir en la sanitat pública valenciana. Encara que el Sr. Camps diga que no. A mi no em sembla just que qui més malalt estiga haja de pagar més, sobre tot perquè afectarà molt més a les persones majors, amb menys capacitat adquisitiva i amb menys salut. Ja han pagat prou al llarg de la seua vida. Ho dic, perque encara que ara diguen que no, als senyors de la dreta almenys els queden quatre anys més al capdavant de la sanitat pública valenciana, i en qualsevol moment, pot ser després de les pròximes eleccions generals, el full secret de ruta del Consell es pose en marxa.

    ResponderEliminar
  18. El diumenge tot hom preguntava a qui anaven destinats els diners que s'arreplegaren en el mercat solidari i ningú va saber contestar .Una sugerència, encara que no és del tercer món però no estaria mal que li ho donaren a Lorca que ha passat una greu desgràcia. Espere que ens ho facen saber perquè els ciutadans tenim dret a estar informats i que no ens tracten com a borregos." Exigim més transparència", perquè amb tanta opacitat i hermetisme dóna mal que pensar...
    No vaja a ser que amb tant d'unflar globus i atraccions de campanya electoral s'han quedat desunflats i necessiten els diners per a pagar alguna factureta d'eixa campanya tan llarga...
    Volem més claritat i m'enys autoritarisme.

    ResponderEliminar