viernes, 22 de mayo de 2009

D'eixe, jo també en tinc un traje...

…i dos i, segurament, tres o quatre…

I amb aquest pensament deu gitar-se Rajoy tots els dies, malgrat què, al dia següent, s’alce i, amb tota la barra, siga capaç de no demanar la dimissió de cap dels seus benvolguts companys…

Clar, pot ser hagen malbaratat recursos públics, suposadament, o acceptat regalets de moda, suposadament, però aquestes “faltes” són sòlament errades d’apreciació (…JA!).

De ben segur que si hagueren fet altres coses de veritat greus, es demanarien responsabilitats… com ara anar-s’en de cacera amb un jutge…

Les mateixes responsabilitats que han demanat després de l’accident del Metro amb tants veins i veines que encara ploren les conseqüències, a l’igual que les famílies dels militars de l’accident del Yakolev, sí, les mateixes responsabilitats, és a dir, la mesura de sempre, cap per a mí i totes per a ZP.

Sabeu que vos dic? Que n’estic fins ahí… de tots aquestos cares (això sí és ciment del bó) que menyspreen a la ciutadania a diari.

Molta gran escenografia (possiblement a carreg d’Orange Market i filials) i res de profit per als barris i els ciutadans, on estan els diners de la dependència?, de la formació?, de la sanitat?… pot ser navegant amb la copa Amèrica, o –perdoneu- cagant als wàters del papa i correguent amb la fòrmula 1, mentre senyorets i senyoretes boten i corren a cavall, lamentable si es traguem tot açò.

Vos dic: per mí que no quede, jo faré el que puga per a parar-lis els peus, jo sé per a qui dóne i donaré el meu vot, no seré còmplice.

12 comentarios:

  1. Que ens está passant ????? VALENCIA SEMPRE MENINFOT.

    ResponderEliminar
  2. Esto es increible!!! Tengo amigos fuera de la comunidad valenciana que piensan que después de la tropelías del PP debe de haber una revolución social o algo así, después de los Fabra, los Serafines Castellanos, los trajes, los Orange Market, ... piensan que la sociedad valenciana está indignada, molesta, engañada, movilizada, desencantada,... ¡Pobres ingenuos! AQUI NO PASA NADA. Se lo cuento y no se lo creen. Valencia is diferent.

    ResponderEliminar
  3. En canal 9 han fet una serie, pero encara no ha eixit res de quant arriva el sastre a pendre mides, nómes diuen que és un tio molt bon plantat; arriba l'ignorancia.

    ResponderEliminar
  4. Ja ho deia la cançò!!!

    "Quà mos passa, què mos passa, què mos passa valencians..."

    Crec que el sol (que ens pega de cara...) ens cega...

    ResponderEliminar
  5. tranquils, no pasarà res, com no pasà res quand Zaplana "estaba en polític para comprarse un Vectra". Es pot ser més cutre?

    ResponderEliminar
  6. DEberíamos todos los ciudadanos pararlos de una vez, del pp del psoe y de cualquier ideología... por el futuro... si hoy se les permite esto, manana... ¿qué será? ¿un berluconi a la valenciana?... bueno de esto quizá ya lo tenemos.

    ResponderEliminar
  7. ¿dónde están las facturas, materile, rile, rile? ¿donde están las facturas materile, lire, ron?

    ResponderEliminar
  8. Quines factures? Si aquesta gent no sap què és una factura... si des que han arribat van de gorra, de tanta gent que ha de pagar-lis favors.

    ResponderEliminar
  9. TRAJES PARA TODOS y vehículos oficiales para paellas e ir a misa. ¿Por qué os enfadaís?

    ResponderEliminar
  10. Uy, xiquets, que MIlano tanca la tenda... no serà que ja no va ningú a comprar trajes? serà que els preus (jo me l'enduc i "un altre" ja vindrà a pagar) ja no són interessants?

    ResponderEliminar
  11. Per cert. Han aparegut les factures del
    "Tio Paco"?

    ResponderEliminar