jueves, 21 de mayo de 2009

I Cicle de Xerrades-Col·loqui

Amb la xerrada "Crisi, quina crisi?" a càrreg de Víctor Fuentes, Professor Titular de la Facultad d'Econòmiques de la Universitat de València, encetavem, el passat 25 d'abril, el primer Cicle de Xerrades-Col·loqui. El tema va tindre una gran acollida de públic i Víctor va fer un repàs als desgavells que ens han conduït a la situació actual i va argumentar sobre els indicadors de final de crisi.

El 14 de maig, vam poder comptar amb la inestimable presència de Miguel Soler, actual Director General de Formació Professional del Ministeri d'Educació, que ens va presentar la veritat sobre l'abusat Plà Bolònia i el nou Sistema Universitari de Graus, així com informació molt valuosa sobre la Formació Professional i el nou programa d'avaluació de la competència professional.










Properament, vos informarem de les següents Xerrades-Col·loqui, emperò un avanç temàtic: habitatge per a joves i no tan joves, cóm minimitzar la meva empremta ecològica, l'abús del territori per la indústria de la rajola... i d'altres més que podeu anar suggerint.

No hay comentarios:

Publicar un comentario