lunes, 22 de junio de 2009

Baladres

¿Por qué la Conselleria d'Infraestructures i Transport ha arrancado los Baladres de la carretera?

17 comentarios:

  1. Això no te explicació, qué mal han fet? A qui molestaben? Era una carretera bonica. No s'entén, ... s'están tornant bojos. Per qué la GENERALITAT no vol una Picanya bonica?????

    ResponderEliminar
  2. A mí el perquè em dóna el mateix, seguirà pareguent-me igual de destrellatat intervindre d'eixa manera a uns jardins públics, que donaven la benvinguda a qui venia a Picanya i a qui passava per ací.

    Si la Conselleria volia millorar el trànsit, es que no s'els ha ocorregut millorar les vies als punts negres?

    De ben segur que si enlloc de ser baladres hagueren segut panells publicitaris no hagueren fet res...

    ResponderEliminar
  3. Però, hi havia algun punt negre?

    ResponderEliminar
  4. Yo creo que esto es un aviso de lo que puede hacer la derecha si gana las elecciones municipales en Picanya.Menos jardines, más asfalto y más especulación...

    ResponderEliminar
  5. No, no dic que els punts negres estiguen a Picanya; però sí hi ha per altres llocs.

    Per cert, avuí he anat al CComercial Bonaire, perquè la conselleria en lloc dels baladres no ha anat per allà a llevar les broses que cauen sobre els laterals de la carretera?

    ResponderEliminar
  6. Nerium oleander, adelfa. Són els noms científic i en castellà del baladre. Creixen, sobre tot, en la zona mediterrània i són molt resistents. Però, no resistixen a l'acció de l'home amb màquines, destrals... Quina barbaritat! I, ara qué? Qué ironia que el cognom del Conseller dedicat a la tala del baladre siga Flores.

    ResponderEliminar
  7. Flores, y cortadas de segundo.

    ResponderEliminar
  8. Jo plantaria espantaocells en tratjes de MILANO, ... i a vore si se atrevisen a llevar-los??????????

    ResponderEliminar
  9. sencillamente algún iluminado que no tiene la minima sensibilidad por todo aquello que no es asfalto y ruido. ADemás los podaron en el peor momento. Recuerdo la tarde en que volvía de trabajar y cuando tomaba la rotonda, pensaba: Ya estoy en Picanya¡¡¡ ahora veré ese muro de flores blancas que eran los baladres... y justo al llegar... zass... no estaban...uffff no puedo transmitir lo que me entró x dentro y más cuando me enteré que habían sido de conselleria. grrrrrrrrrrrrrrr......

    ResponderEliminar
  10. NO PATIU!!! Estic convençut que tornaràn a brollir, creíxer i embellir PICANYA, ... perque en tots els contes hi ha un 'axicoteta aldea' que resistix els atacas del 'imperi' ... Romà o Papal o PP-ral

    ResponderEliminar
  11. ¿Se ha hecho algo? El Ayuntamiento supongo que habrá ya protestado y reclamado. Pero las ciudadanas y ciudadanos, ¿sabéis dónde nos podemos dirigir para protestar y exigir la restitución más rápida posible de estos arbustos? La verdad, no me acostumbro a ver ese trozo de carretera tan vacío. Son inhumanos.

    ResponderEliminar
  12. Creo que el Ayuntamiento ha tomado posiciones. Pero como ciudadanos podemos hacer nuestras reclamaciones en la Conselleria d'Infraestructuras i Transport, concretamente a la Dirección General de Carreteras (Avd. Blasco Ibañez nº 50). Me consta que leen todos los registros.

    ANIMO!!!! Qué nos oigan!!!!

    ResponderEliminar
  13. No os habeis fijado... sin darme cuenta voy bastante más deprisa con el coche en ésta entrada de Picanya, que cuando estaban los baladres. Para el cerebro humano lo verde es tranquilidad y llegar aqui era un relax, ahora... a pesar de los árboles... tengo la sensación que todo el mundo va más deprisa... ya no es un... paseo.
    Gracias por la seguridad, Conselleria¡¡¡
    Mi queja será presentada en breve a la Conselleria de Turno.

    gracies per les adreçes.

    ResponderEliminar
  14. PERQUÈ NO ELS CUIDAVEU!!!

    ResponderEliminar
  15. Ja!!! per això precisament lis donava tanta ràbia i vingueren a talar-los? o més be serà per pura enveja? mal cuidats? no t'ho creus ni tú ni el Conseller...

    ResponderEliminar
  16. Pues ya que no se cuidaban según tú, que la CONSELLERÍA nos hubiese dado ejemplo y los hubiese cuidado ella, ¿no te parece?

    ResponderEliminar