martes, 30 de junio de 2009

FESTES MAJORS DE PICANYA

Ya son fiestas en Picanya. Ya han empezado y la programación se extiende hasta el 11 de julio. Bueno, en la situación en la que estamos de crisis global, ¿qué se puede hacer? ¿qué debemos hacer? ¿qué tenemos que hacer? ... "qui lo sa"

Pero, para eso estamos, ¿tu qué harías? ¿qué les falta? ¿qué les sobra? ¿se pueden mejorar?

10 comentarios:

  1. Com dius, en situació de crisis global, no veuria en bons ulls que es malgastara els diners públics. FESTES SI, PERO AUSTERES. Potenciem elements culturals, etnologics, patrimonials, que tanta falta ens fa i deixem al 'triunfitos' per altra ocasió.

    ResponderEliminar
  2. Festa! Festa! Festa! Si n'hi ha menys "titos", menys consumirem. L'associació de festa i consum desaforat no té perqué proporcionar més diversió. Altres anys, les actuacions d'artistes de moda han sigut criticades.

    ResponderEliminar
  3. jo la gent la veig en el carrer igual que altres anys ... per tant con cal dur a la 'Pantoja' per que la gent gaudex de les festes.

    ResponderEliminar
  4. Ahir, dissabte la plaça del país valencià estava pleneta, i la gent, sobre tot joves, va disfrutar de la nit picanyera.

    ResponderEliminar
  5. Be, a lo millor no cal gastarse barbaritats per a que la gent disfrute de l'estiu, dels sopart a la fresca, de vore als amics i prende una copa en la familia.

    Segurament no cal.

    ResponderEliminar
  6. Aquesta nit aniré i em menjaré un bocata d'anxoves casolanes, no de les de Rita. A la seua salut contaré un quants acudits sobre "clavades de pota" històriques. No patiu que no s'ha acabat tot el "gin tònic".

    ResponderEliminar
  7. Jo crece que Rita es mes de 'Johny Walker' (etiquta negra), al menys pels caminars i la veu.

    ResponderEliminar
  8. Genial, l'actuació d'ahir, 9 de juliol.

    ResponderEliminar
  9. Es tracta d'un grup de més de 30 musics joves, que interpreten cançons, amb versions molt marxoses, de Nino Bravo, Amaral, Alaska... Un deu per a ells. És la Paquibean's Band, estàn començant i donaràn a parlar.

    ResponderEliminar
  10. Jo crec que les festes han quedat molt be per a la situació en la que estem; a més a més, hi ha que aprendre de les experiencies i, enguany sense cap dubte,ha segut positiva per aixó és una possilitat el repetir aquest módel de festes: cultura, juventut, grups del poble, tradicions i noves talents.

    ResponderEliminar