martes, 21 de julio de 2009

Menys brutícia i més solidaritat




Sabeu?

N'estic un poc farta de vore adhesius per tot arreu, a les faroles, als contenidors, al bancs i, fins i tot als arbres! enganxines o paperots adherits amb cinta cel·lo.

Alguns són de persones que s'ofereixen per a fer aquesta o altra cosa, i què, si bé no m'agrada, puc pensar que ho han vist a altres llocs i no han pensat que hi han altres maneres.

Res a dir, tampoc, de l'aspecte descurat i brut que dónen els adhesius de colors que les empreses enganxen als tubs de canalització del gas a les façanes o a les portes correderes del garatge o de la tenda.

Ara bé, emperò el que és realment neguitós és que una organització del poble, una organització que s'anuncia com a econosequè, o bionoséquants, ells sabran (les seues publicacions, això sí van en paper couché) embruten amb els seus adhesius els indrets del poble i els arbres del poble,

LLeig, molt lleig...

8 comentarios:

  1. Seria bo que pensarem i CORREGIREM, l'empremta que deixen les nostres accions en l'entorn i no esperem que altres vagen darrere netejant la nostra brutícia

    ResponderEliminar
  2. Sempre demanen la coherència que ells no ténen als demés. Fes tu el que jo no faig. Molt bonic

    ResponderEliminar
  3. Pues hay hasta gente muy 'respetuosa', muy 'transigente', muy 'solidaria', vamos, de los que tiene mucha "iniciativa" social, que sigue ensuciando el mobiliario urbano con progandas y programas. ¡QUÉ LÁSTIMA!

    ResponderEliminar
  4. El paper és reciclat i impres a una impressora làser... Res de paper couché...

    ResponderEliminar
  5. I què més dóna quin siga el tipus de paper? El cas és que embruten els carrers i l'arbrat, no hi ha excusa.

    ResponderEliminar
  6. No pense que siga tan greu, hem anat millorant i els col·loquem en llocs on no embruten tant i són fàcils de llevar. Com que alguns monopolitzen els canals públics de comunicació...

    ResponderEliminar
  7. No se qui eres, però si et dones per aludit deus de ser uns del que embruten ... i si son 'fàcils de llevar' ... PER QUÉ NO ELS LLEVEU ??????

    ResponderEliminar
  8. El paper que empreu en la vostra publicació no és paper reciclat! El dels cartells pot ser, però no el de la revista.L'ecologisme cal practicar-lo no només publicitar-lo.

    ResponderEliminar