miércoles, 4 de noviembre de 2009

Estavem alli, i tú?

Dissabte passat algunes persones (i algunes és un eufemisme, perquè allà n'erem més de 30000) vam anar a la procesò convocada a travès del grup facebook http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=85398846870 i organitzat pel Col·lectiu contra la corrupció.

Vam prendre el carrer i vam alçar la veu. Alçarem la veu per a dir PROU, per a dir que EN SÓM MOLTS I EN SEREM MÉS, per a dir que no hi ha IMPUNITAT i que no tolerem aquesta DESVERGONYA.

El dissabte vam poder millorar la nostra autoestima com a valencians i valencianes, vam poder començar a deixar de sentir vergonya.

El dissabte va ser el principi del final per als que ens desprecien i ens ofeguen.

Ara ja saven que això NO HO PAGUE JO.

4 comentarios:

  1. El que és lamentable es que la prensa valenciana haja manipulat la informació i no s'haja fet reçò de la veu de la ciutadania.

    ResponderEliminar
  2. Yo no se porqué, pero los diarios y medios progresistas han publicado todos la manifetación CONTRA LA CORRUPCIÓN y en cambio los conservadores ninguno ... SEÑORES!!! NO SOMOS TODOS IGUALES !!!!

    ResponderEliminar
  3. Y ahora qué? vamos a quedarnos callados?

    ResponderEliminar
  4. Espero que no, que cada vez sean más las voces que no se callan y que no ceden su voz y, no lo olvidemos en 2011 podemos apartarles de una vez.

    ResponderEliminar