jueves, 26 de noviembre de 2009

La crisi de Camps sobretot per als ajuntamentts de l'Horta


Esta vist que a la Generalitat no lis quadren els compters.

No hi han diners per a pagar tot el deute generat en aquestos anys de "grandes eventos" y de "atracción turística", encara que sí han trobat diners per a omplir-se les butxaques, curiòs no?.

Ara, quan es reuneixen per a fer compters, venen a compartir la despesa entre tots, doncs NO, SENYOR CAMPS, no volem que compartesca el seu deute amb nosaltres. Ja paguem la nostra part cada dia, cada mes.

Qui gasta sense miraments, qui gasta sense planificació, qui gasta sense seny, senyor Camps, es vosté.

No calen "grandes eventos" quan no s'han cobert altres necessitats més urgents: xiquets a barracons, llistes d'espera en sanitat, centres de salut sense acabar, persones majors sense assistència, famílies amb persones depenents sense saver quan podran tindre el que lis pertoca, joves sense accès a la vivenda, a la formació ocupacional, al treball... si vosté vol senyor Camps, podem fer-li una llista, així quan vaja de "compretes" (d'eixes compretes a les que van vosté i els seus amics, eixes sense factura) podrà llegir-la i vore si li desperta la consciència.

A la comarca de l'Horta sóm un munt de persones que ja n'estem fartes, que estem fartes de que s'ens castigue perquè als nostres pobles es viu bé, es té qualitat de vida i tot sense la seua ajuda, ja ho sabem, Sr. Camps, no calia que ens ho acabara demostrant amb eixe "magnífic" pressupost/collage que ha preparat per a l'any vinent.

NO, AIXÒ NO HO PAGUE JO!!

Punxa l'enllaç per a vore la noticia dels pressupostos que castiguen als pobles de l'Horta:

http://www.hortanoticias.com/noticia/419606/L´Horta/generalitat-reduce-inversión-l’horta-70-ciento-respecto-2009.html

8 comentarios:

  1. Lo que tendríamos que hacer es ir a su despacho a pedirle lo que necesitamos, a ver si así se entera de lo que de verdad necesita la gente.

    ResponderEliminar
  2. Xé, paquito camps de golf, on para? només ix en canal "nueve", amb la seua amiga rita "bienpagá". I als valencians que ens donen. si hasta el rus pareix més alt que ell en els publireportatges de la millor tele de burjassot. On anirem a parar¡

    ResponderEliminar
  3. Este CAMPS, no tiene suficiente con hormigonarnos l'horta con especulaciones inmobiliarias que además nos deja sin un duro.

    FORMIGONEN AL CAMPS!!!

    ResponderEliminar
  4. I qui és el que paga la piscina "municipal" de Picanya? perquè eixim a uns 40€ per barba...

    ResponderEliminar
  5. Crec que has fet mal esl cálculs!!! Se paga exactamente 33,55 €/mes en el cas que no tinges familia (sino encara se redueix més).

    Es a dir, que per 1 € al dia, a més a més no pagues matrícula, pots estar les més de 12 hores que esta oberta la piscina ...

    ASÍ SE LO PONIAN A FELIPE II

    ResponderEliminar
  6. no sé a que se refiere con lo de 40€... pero queridos/as es un coste irrisorio para los servicios q da, en un pueblo del tamaño de Picanya.... con los problemas que pudiera haber, lo q hay que estar es agradecido de q en este pueblo puedan haber unas instalaciones asi.... que vengo de burjassot... (3 veces más habitantes)... en fin.

    ResponderEliminar
  7. El cas és renegar... renegar si es fan les coses, renegar si no es fan, si de veritat t'estimes Picanya el que deuries fer és valorar el que hi ha i aportar en possitiu.

    ResponderEliminar
  8. Si, sólo hacéis que quejaros. Vais de reivindicativos y lo único que sabéis hacer es quejaros de lo mal que está todo.
    Cumplís todos el mismo perfil.
    Una pena.

    MEKMEKS, has estado contento alguna vez? ¿Sabes reaccionar positivamente ante una adversidad?

    ResponderEliminar