martes, 24 de noviembre de 2009

La hipocresia de la dreta i els retors

Compartesc amb vosaltres un article que m'ha paregut molt interessant sobre la hipocresia de la dreta i els seus aliats, els retors, (o són la mateixa cosa?) i cóm les dones, si no estem a l'aguait podem perdre poc a poc les llibertats que ens són pròpies.

Les dones sempre anem botant obstacles.

Quan podrem deixar de caminar mirant on posem els peus? quan deixaran de posar-nos entrebancs aquells que no saben viure la seua pròpia vida?

http://www.nuevatribuna.es/noticia.asp?ref=21300

9 comentarios:

  1. A veces me cuestiono si es mejor no hablar de la iglesia y sus doctrinas ... ¿no os parece que le estamos haciendo publidad a quien no se la merece? Creo que ellos mismos se desacreditan con sus dogmas y amenazas (infierno, excolmugación, ...), y sí, efectivamente, si la derecha no fuera tan hipócrita no tendrían tantos apoyos los clérigos y acompañantes.

    Después de la manifestación por la vida, sus hijas se van a abortar a Londres.

    LA HISTORIA SE REPITE

    ResponderEliminar
  2. EI, QUE NO ES EL DIABLO QUIEN VISTE DE PRADA. LA PELI ESTÁ DESACTUALIZADA...

    QUE ES EL MAZINGUER EL QUE SE CALZA EN PRADA... YO LE CALZABA UN PAR DE ESAS COSAS REDONDITAS QUE REPARTEN EN MISA

    ResponderEliminar
  3. Però si després li feu més ampla la vorera!!!

    ResponderEliminar
  4. li feu??? Te referises a la vorera de la via pública (i per tant de tots).

    ResponderEliminar
  5. la curia eclesial es como esa fundación elitista de señores/as mayores aburridos y con dinero, que se junta para oirse. Lo único malo es que "venden" un producto extraño: un producto que ellos no fabrican: amor, verdad, pobreza, luz, salvación.

    Una pena, pobres palabras, tan vilmente utilizadas.

    (per al de la vorera.- supossadamente tots tenim dret a tindre instalacions adeqüades, siga qui siga, aixo distinguix al politic bo, del sectarisme.)

    ResponderEliminar
  6. Mira, passe del retor, passe dels que li fan el cul gros, i no m'agrada que hi haja que tindre-li tanta consideració, però la qüestió de la vorera precissament no em molesta, perquè la vorera és per als vianants, és a dir per a mí i per a la resta de gent, eixa vorera i totes les altres voreres que s'estan millorant. Gastem esforços en allò que val la pena, no en allò que és per a tothom.

    ResponderEliminar
  7. No conocéis aquello de lo que habláis, y tampoco conocéis de verdad a la Iglesia. Tenéis una idea de Iglesia que os han vendido los medios y este gobierno. Pero yo tengo una experiencia completamente distinta. Y es muy buena.
    Saludos

    ResponderEliminar
  8. Pues ánimo, que todas tus experiencias sean igual de buenas. ¡No sabes lo que te pierdes!

    ResponderEliminar
  9. Si, lo sé. Y no me interesa nada.

    ResponderEliminar