sábado, 26 de marzo de 2011

ELS TRENS DE FGV CONDUÏTS PER ROBOTS




Doncs si, hi havia qui deia en este blog fa escasses setmanes que això de posar conductors autòmats en la línia 1 era poc més d'una llegenda urbana. Segons informa FGV, este cap de setmana ja començaran a circular trens amb el nou sistema ATO que permetrà, en els trams subterranis, que els combois circulen sense conductor. Parlaven de Metròpolis, ja estem.

Hi haurà opinions per a tots els gustos. FGV diu que s'estalviarà energia i es guanyarà en seguretat. Des de m'estime Picanya, hem pogut esbrinar que funcionen en unes quantes ciutats europees, inclosa una línia del metro de Barcelona. De moment, des de FGV, diuen que ja s'han invertit més de trenta milions d'euros.

A qui no li donarà juju veure acostar-se a un tren sense conductor? Ja ho déiem, substituir les persones per màquines en les estacions era el primer pas. Veurem si els gestors de FGV dins de la seua política d'automatització ens posen material del bo o del rastre. Al temps.

4 comentarios:

  1. Tants milions invertits, podien haver deixat algun per enterrar les vies a Picanya, i no deixar la marranada que tenim.

    ResponderEliminar
  2. Los trenes dan ahora unos frenazos exagerados.

    ResponderEliminar
  3. "Veurem si els gestors de FGV dins de la seua política d'automatització ens posen material del bo o del rastre. Al temps."

    Sin comentarios.

    ResponderEliminar
  4. Continuan los frenazos.

    ResponderEliminar