jueves, 31 de marzo de 2011

LA NOVA BOSSA REUTILITZABLE DE PICANYA


A partir de hui, 31 de març, es repartix la bossa amb molts usos que amb l'ajut de la Conselleria d'Indústria, Comerç i Innovació, fa l'ajuntament de Picanya.

Al mercat de, hui, dijous s'han distribuït ja moltes bosses, que també podràs obtindre-les a l'Ajuntament i a alguns comerços, a partir d'ara. Picanya, així, s'adherix als que lluiten per un consum més responsable amb el medi ambient, ja que l'objectiu de la campanya és aconseguir que es baixe el consum de bosses de plàstic d'un sol ús.

Al mateix temps, podreu lluir un bonic objecte que vos farà presumir de Picanya. Ja que el seu disseny s'ha fet amb imatges de distints llocs del nostre poble que tant se l'estimem.

6 comentarios:

  1. ME PARECE MUY BIEN EL REPARTO DE LAS BOLSAS PERO HABER SI EL LISTO O LA LISTA QUE HA ESCRITO EL ARTICULO SE ENTERA UN POCO MAS DE LAS COSAS DE PICANYA QUE YO SEPA EL MERCADO SON LOS JUEVES NO LOS MIERCOLES.

    ResponderEliminar
  2. Té raó l'anònim, el mercat a Picanya és dijous, i es tracta d'una errada que ja s'ha corregit. Gràcies.

    ResponderEliminar
  3. Ja he provat la bossa i funciona perfectament. Alguna cosa funciona.

    ResponderEliminar
  4. Hombre anónimo, está muy bien que corrijas los errores que se observen en el texto, pero no hace falta hacerlo con tanta insidia llamando listos y listas y en mayúsculas (eso significa grito en el lenguaje de la red).

    Vamos que a mi no se me ocurriría decirte:
    HABER ... NOOOOOO, SE ESCRIBE A VER.... que no es del verbo haber. LISTOOOOOOOO. No no lo haré.

    ResponderEliminar
  5. Joer que nibel imtelectuar tenemosssss, esto padece Er Mundo!!!

    ResponderEliminar
  6. Aún se pueden conseguir?

    ResponderEliminar